Press "Enter" to skip to content

Getuienis van ‘n ex-charismaat

Drie episodes, waarin Jaco de Beer vertel hoe hy in die Charismatiese Beweging beland het, wat hy daar beleef het (visioene, profesieë) en hoekom hy nie meer vandag in daardie kringe beweeg nie.

SOEKE NA GOD:

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Hierdie is deel 1 van 3 in die reeks “Die getuienis van ‘n ex-charismaat”. Jaco de Beer vertel hoe hy in die Charismatiese Beweging beland het, wat hy daar beleef het (visioene, profesieë) en hoekom hy nie meer vandag in daardie kringe beweeg nie.

VISIOENE, PROFESIE EN TALE:

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Hierdie is deel 2 van 3 in die reeks “Die getuienis van ‘n ex-charismaat”. Is visioene, profesieë en die tipe belewenisse in die Charismatiese Kerk eg, of is dit alles mense se verbeelding? Hoe ervaar mense hierdie “bonatuurlike” belewenisse?

VERLOSSING VAN MYSELF:

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Hierdie is deel 3 van 3 in die reeks “Die getuienis van ‘n ex-charismaat”. Wat is die groot verskil tussen die Charismatiese leer en die Gereformeerde leer, wat uiteindelik tot Jaco de Beer se bekering gelei het? In hierdie episode is daar ook ‘n boodskap wat hy as ex-charismaat rig aan Charismatiese luisteraars

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.